المقادير :
كيلو من صدور الدجاج
تتبيلة الفراخ :
كوب ونصف من اللبن الرائب
عدد ٢ معلقة صغيرة ملح
معلقة صغيرة فلفل اسود
معلقة صغيرة ثوم باودر
معلقة صغيرة بصل باودر
عدد ٢ معلقة كبيرة صلصة حارة (او شطة)
الطريقة :
نقوم بوضع جميع المكونات ونقلب ثم نقوم بوضع صدور الفراخ ونتأكد من تتبيلها جيدا نغطيها ونضعها بالثلاجة (اقل وقت ساعتين).
تتبيلة التغليف :
كوب ونصف دقيق
معلقة صغيرة بيكنج باودر
عدد ٢ معلقة صغيرة ملح
معلقة صغيرة فلفل اسود
معلقة صغيرة ثوم باودر
معلقة صغيرة بصل باودر
معلقة صغيرة بابريكا
الطريقة :
نقوم بوضع جميع المكونات السابقة فى بولة ونقلب ثم نحضر صدور الفراخ ونغلفها بهذه المكونات ثم نقوم بتحميرها فى الزيت وبعد التحمير نقوم بوضعها فى طبق ثم نقوم بعمل الصوص .
مقادير الصوص :
ثلث كوب مايونيز
معلقة كبيرة كاتشب
الطريقة :
نضع المايونيز والكاتشب ونقلب كويس .
لعمل ساندويتش :
طماطم مقطعه+ خس+ خيار مخلل+بصل حلقات .
نعمل ساندويتش نحضر العيش الكايزر ونقوم بوضع الصوص اولا ثم وضع حلقات الخيار المخلل والخس والطماطم وقطعة الدجاج وصوص مرة اخرى .
جربوا الوصفة تحفة بجد وهتعجبكوا . بألف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق