الخميس، 24 مارس 2022

طريقة عمل كرسبى تشيكن

 المقادير : 

كيلو من صدور الدجاج 

تتبيلة الفراخ : 

كوب ونصف من اللبن الرائب 

عدد ٢ معلقة صغيرة ملح 

معلقة صغيرة فلفل اسود 

معلقة صغيرة ثوم باودر 

معلقة صغيرة بصل باودر 

عدد ٢ معلقة كبيرة صلصة حارة (او شطة)

الطريقة : 

نقوم بوضع جميع المكونات ونقلب ثم نقوم بوضع صدور الفراخ ونتأكد من تتبيلها جيدا نغطيها ونضعها بالثلاجة (اقل وقت ساعتين).

تتبيلة التغليف : 

كوب ونصف دقيق 

معلقة صغيرة بيكنج باودر 

عدد ٢ معلقة صغيرة ملح 

معلقة صغيرة فلفل اسود 

معلقة صغيرة ثوم باودر 

معلقة صغيرة بصل باودر 

معلقة صغيرة بابريكا 

الطريقة : 

نقوم بوضع جميع المكونات السابقة فى بولة ونقلب ثم نحضر صدور الفراخ ونغلفها بهذه المكونات ثم نقوم بتحميرها فى الزيت وبعد التحمير نقوم بوضعها فى طبق ثم نقوم بعمل الصوص .

مقادير الصوص : 

ثلث كوب مايونيز 

معلقة كبيرة كاتشب 

الطريقة : 

نضع المايونيز والكاتشب ونقلب كويس .

لعمل ساندويتش :

طماطم مقطعه+ خس+ خيار مخلل+بصل حلقات .

نعمل ساندويتش نحضر العيش الكايزر ونقوم بوضع الصوص اولا ثم وضع حلقات الخيار المخلل والخس والطماطم وقطعة الدجاج وصوص مرة اخرى . 

جربوا الوصفة تحفة بجد وهتعجبكوا . بألف هنا وشفا 


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق