المقادير :
قطعتين صدور فراخ
رشه ملح
رشه فلفل اسود
بصلة صغيرة
٢ معلقة كبيرة دقيق
كوب حليب
معلقة سمن او زبدة
مرقة لحم او فراخ او مكعب مرقة دجاج
بقدونس مفروم للتزيين حوالى معلقة كبيرة
الطريقة :
نقطع البصل مكعبات صغيرة ونضع السمن ونقلب ثم نقوم بوضع صدور الفراخ مقطعة مكعبات صغيرة ونشوحها مع البصل لما لونها يبتدى يتغير نضع الدقيق ونقلب دقيقة ثم نضع المرقة ورشه الملح والفلفل الاسود ولما تغلى نضع الحليب يغلى دقيقة ثم نطفى النار ونضع البقدونس المفروم ونقلب حتى لا يتغير لونه . بألف هنا وشفا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق