المقادير :
فراخ مقطعة
٢ كوب ارز بسمتى
٣ كوب ماء
رشة ملح
رشة فلفل اسود
معلقة صغيرة بابريكا
معلقة صغيرة كارى
معلقة صغيرة كركم
معلقة صغيرة بهارات
حبهان بودر
بصلة متوسطة مقطعة مكعبات صغيرة
ورق لورا
قرنفل
مكعب مرقة
فلفل حراق
لومى
عود قرفة خشب
معلقتين سمن
معلقة كبيرة زيت
معلقة صغيرة ثوم
الطريقة :
نغسل الارز وننقعه لمدة ساعتين ونضع اناء به معلقتين السمن والزيت ونضع الفراخ ونضع البصل ونقلب ثم نضع جميع الاعشاب والثوم ونقلب ثم نضع الماءننشل الفراخ ونضع بعد ذلك الارز بعد مايتشرب الماء نضعةالفراخ على الارز تكمل تسويتها ممكن نضع زبيب (اختيارى) . بألف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق