المقادير:
نصف كيلو حمص الشام
ليمونة
بصلة صغيرة مبشورة
فصين ثوم
رشة كمون
رشة ملح
رشة فلفل اسود
عدد ١ جزر مبشور
معلقة كبيرة صلصة
الطريقة :
ننقع الحمص قبلها بحوالى ٤ : ٥ ساعات ، نضع مياه فى إناء حتى الغليان ثم نضع الحمص ونعصر عليه الليمونة نشيل (الريم) او الرغاوى الموجودة لحصولنا على مياه صافيه ثم نضع البصله المبشورة والثوم وفلفل اسود وكمون والجزر المبشور تغلى نضع الملح ومعلقة الصلصة نقلب ونطفى .
اقتراحات التقديم :
نضع فى الكوب عصير نصف ليمونة ورشة شطة
........الف هنا وشفا
ماشاء الله تسلم ايديكي ربنا يوفقك ويحسن مابين ايديك
ردحذفربنا يكرمك ويجازيكى خير
ردحذف