المقادير :
٤ فصوص ثوم مقطع حلقات صغيرة
كبد
كلاوى
قلوب
(مقطعين مكعبات صغيرة)
فلفل الوان مقطع شرائح طوليه
بصلة كبيرة مقطعة جوليان
ملح
فلفل اسود
كمون
كزبرة ناشفة
٢ معلقة كبيرة زيت
٢ معلقة صغيرة هريسة (حسب الرغبة)
الطريقة :
نضع الزيت على نار عالية نضع البصل ونقلب ثم نضع الثوم ونقلبهم جيدا ثم نضع القلوب والكلاوى ونقلبها .
عندما تدخل فى عملية التسوية نضع الكبد ونقلب ويتم وضع الملح والفلفل الاسود والكمون والكزبرة ونقلبهم ونضع الهريسة بعد تمام التسوية نضع الفلفل الالوان نقلبه بسيط حتى يحتفظ بالقرمشة ونطفى النار . بألف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق