المقادير :
خرشوف ( الكمية المتاحة )
لحمة مفرومة معصجة
الطريقة :
نسخن ماء لسلق الخرشوف حوالى ربع ساعة وبعد مرور الوقت نصفيه فى مصفاه ثم نضعه تحت الماء الجارى حتى يبرد نتركه ونحضر العصاج ونضع عليه معلقة صلصة وكوب عصير طماطم ورشة ملح وفلفل اسود وجوزة الطيب ونقلب حتى تتسبك وتتقل ونطفى .
ونعمل بشاميل ثم نحضر الخرشوف نضع الطبقة الاولى معلقة من اللحمة المفرومة المعصجة ونضع الطبقة الثانية (البشاميل)
ونرصهم فى صينية ونضعها فى الفرن ونشغل الشواية حتى يحمر وجه الصينية . بألف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق