المقادير :
نصف كيلو لحم مفروم
عدد ٢ معلقة كبيرة كاتشب
عدد ٢ معلقة كبيرة صويا صوص
عدد ٢ معلقة كبيرة مسطردة
رشة ملح
رشة فلفل اسود
زيت
بصل باودر
لتزيين الساندويتش :
نقطع شرائح من البصل - الطماطم - خس - خيار مخلل
شرائح جبن شيدر
صوص البرجر :
عدد ٢ معلقة كاتشب
عدد ٢ معلقة مايونيز
عدد ١ معلقة مسطردة
الطريقة :
وضع اللحمة المفرومة فى طبق غويط وعليه الصويا صوص والكاتشب والمسطردة والملح والفلفل الاسود ونقلب ونمزج الخليط ونشكلها على شكل دوائر ووضع طاسة او جريل وفيها حبة زيت صغيرين ونقوم بوضع البرجر على نار متوسطة .
عند الانتهاء والتأكد من استواء البرجر نطفى ونعمل الساندويتشات .
اولا وضع طبقة من الصوص ثم نقوم بوضع الخس والطماطم ثم وضع البرجر وعليها الجبنة والخيار المخلل (اختيارى) والبصل والطماطم . بألف هنا وشفا
وصفة جديدة وجميلة شكرا جدا على مجهودك
ردحذفيارب اكون عند حسن ظنكم دايما
ردحذف