السبت، 5 مارس 2022

طريقة عمل الكبدة الاسكندرانى

 المقادير

١/٢ كيلو كبدة متقطعة رفيع (عصافيرى)

معلقة زيت

٤ : ٥ فصوص ثوم مطحون 

رشة كسبرة ناشفة 

رشة بهارات

معلقة صغيرةمملؤة كمون 

رشة ملح 

رشة فلفل

نصف معلقة صغيرة خل

فلفل حراق (حسب الرغبة)

الطريقة :

نضع الزيت والثوم ونقلب ونضع بسرعه الكبدة قبل الثوم مايغير لونه ونقلب اول ماتلون الكبدة نضع عليها الكمون والكسبرة الناشفة والبهارات وفلفل اسود بسيط والملح حسب الرغبة ونقلب ثم نضع الفلفل الحراق ونصف معلقة صغيرة خل ونطفى .......وألف هنا وشفا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق